Deklaracija o oglašavanju

U LoanScouter-u smo svjesni da može biti teško, zbunjujuće i dugotrajno razumjeti današnje online tržište kredita.

Stoga smo krenuli u misiju da učinimo online tržište kredita transparentnijim i pristupačnijim za potrošače koji traže najbolje moguće uvjete kredita.

Međutim, kako promoviramo transparentnost na tržištu kredita, također smo dužni biti transparentni u vezi našeg načina poslovanja.

U nastavku ćemo vam objasniti…

  • Što je LoanScouter i kako točno pomažemo korisnicima da pronađu pravi kredit
  • Kako LoanScouter uspijeva ostvariti profit kada je usluga 100% besplatna
  • Za što LoanScouter snosi odgovornost – a za što ne

Što LoanScouter radi?

LoanScouter je online sustav za usporedbu, koji se vrti oko financijskih rješenja za vas i vaše osobne potrebe. Nastojimo korisnicima pružiti najbolje financijske proizvode na globalnoj razini.

Kada otvorite LoanScouter, dobit ćete popis dostupnih ponuda kredita. Svi krediti na popisu su popraćeni informacijama o minimalnom i maksimalnom iznosu kredita, dospijeću, procijenjenom vremenu isplate, kamatnim stopama i drugim srodnim troškovima.

Osim toga, proveli smo mnogo vremena razmatrajući najpopularnije banke i kreditne institucije na današnjem tržištu kako bi vas, između ostalog, informirali o prednostima i nedostacima prijave kod jednog zajmodavca umjesto kod drugog.

Slijedom toga, LoanScouter-ova besplatna usluga usporedbe omogućava vam jednostavno i brzo uspoređivanje različitih vrsta kredita.

Kako LoanScouter ostvaruje profit?

LoanScouter-ova usluga usporedbe je 100% besplatna i neobvezujuća. To znači da vam se neće naplaćivati nikakva dodatna naknada prilikom podnošenja zahtjeva za kredit putem LoanScouter.

Drugim riječima, nije skuplje uzeti kredit koristeći LoanScouter u odnosu uzimanje kredita izravno preko internetske stranice zajmodavca.

To najvjerojatnije budi pitanje kako zarađujemo ​​novac. LoanScouter surađuje s nekim od zajmodavaca koji se pojavljuju na našem popisu kredita. Točnije, LoanScouter ostvaruje profit putem affiliate marketinga.

Affiliate marketing – objašnjenje

Affiliate marketing je kada izdavač (u ovom slučaju je LoanScouter izdavač) zarađuje proviziju promoviranjem tuđeg proizvoda ili usluge (u ovom slučaju zajmodavaca s kojima surađujemo). Kada korisnik poduzme željenu radnju, npr. prijavi se za kredit kod jednog od zajmodavaca na LoanScouter popisu, taj zajmodavac plaća proviziju izdavaču (LoanScouter).

To znači da nam zajmodavci s popisa plaćaju naknadu za upućivanje novih korisnika na njihovu web stranicu. Stoga, kada otvorite poveznicu za prijavu putem naše stranice, moguće je da ćemo primiti naknadu kada vaša prijava bude dovršena i odobrena.

Da biste bolje razumjeli kako mi u LoanScouter-u radimo s affiliate marketingom, pogledajte donju ilustraciju.

Affiliate marketing - objašnjenje

LoanScouter-ova odgovornost

Informacije o kreditima na našem popisu

U LoanScouter-u stalno ažuriramo našu ponudu novim kreditima i uvjetima kako bismo vam osigurali sveobuhvatan popis opcija i najsvježije informacije. Međutim, zadržavamo pravo na manje razlike u podatcima između naše internetske stranice i stranice zajmodavca, zbog podataka koje zajmodavci izmijene, bez da nas obavijeste. U ovom slučaju, trebali biste se osloniti na informacije koje ste pronašli na stranici zajmodavca i / ili ga izravno kontaktirati kako biste dobili ispravne informacije.

Ugovori i drugi sporazumi

LoanScouter ne sudjeluje u dogovoru između zajmoprimca i zajmodavca, a pogotovo ne u izradi ugovora o kreditu. Stoga, LoanScouter ni u kojem slučaju ne snosi krivicu za sadržaj ili bilo kakvo kršenje ugovora, bez obzira na to krši li ga zajmodavac ili zajmoprimac. Za više informacija o LoanScouter-ovom stajalištu u mogućim sukobima između zajmodavaca i zajmoprimaca pročitajte odjeljak u nastavku.

Sukobi između zajmodavca i dužnika

LoanScouter ne sudjeluje u ugovoru o kreditu između zajmodavca i zajmoprimca i stoga se ne može smatrati odgovornim za bilo kakav sukob koji se može dogoditi – u vezi kredita ili nečeg drugog. U slučaju da korisnik iskusi bilo kakav problem, sva pitanja i pritužbe u vezi toga bi trebala biti usmjerena i obrađena od strane zajmodavca s kojim korisnik ima problema.

Odgovorno kreditiranje i zaduživanje

Čvrsto se zalažemo za odgovorno kreditiranje i zaduživanje. Zapravo, smatramo da je informiranje korisnika o tome jedna od naših najvećih obveza. Međutim, korisnikova odgovornost je posuditi novac na odgovoran način. Odgovorno zaduživanje ne znači da ne možete dobiti kredit ako imate niske prihode, već znači da biste barem trebali imati svoje osobne financije pod kontrolom.

Obrada osobnih podataka

U LoanScouter-u obrađivanje vaših podataka smatramo ozbiljnim, tako da možete biti sigurni da poštujemo zakon o osobnim podacima. LoanScouter prikuplja samo potrebne osobne podatke i to samo za određene svrhe. Osobni podaci korisnika dostupni su samo nama i nisu ni pod kojim okolnostima otkriveni trećim stranama. Više o načinu na koji osiguravamo poštenu i transparentnu obradu osobnih podataka možete pročitati u našoj politici o privatnosti.

Andreas Linde
Autor
Andreas Linde
LoanScouter > Što je LoanScouter? > Deklaracija o oglašavanju