Osvrt na Ferratum

Ferratum je dio Multitude Grupe i pruža različite vrste kredita građanima Hrvatske. Kao moderna banka, Ferratum se usredotočuje na pružanje brzih i pouzdanih financijskih rješenja svojim korisnicima putem interneta.

7
Služba za korisnike
5
Vrijeme procesiranja
10
Cijena
7
Dodatne pogodnosti
5
Korisničko iskustvo
8

Novi proizvod
7.9
Recenzija
Iznos kredita 2.000 – 10.000 €
Trajanje 60 – 365 dana
EKS 7.2 – 7.84 %
Procijenjena isplata Sutra 08:00
 • Jedino što vam treba za prijavu je vaša osobna iskaznica i IBAN
 • Novac na vašem računu u samo nekoliko minuta
 • Možete kontaktirati korisničku službu putem besplatnog telefona
Primjer: Uz kredit od 6.000,00 kn i rok otplate od 150 dana, ukupan iznos koji ćete trebati vratiti je 6.104,40 kn. EKS će iznositi 7,26%, iznos premije će iznositi 104,40 kn, a iznos svake od 5 mjesečnih rata će iznositi 1.220,88 kn. (Oglas)

O Ferratumu

Ferratum je financijska institucija koja se specijalizirala za pružanje različitih kreditnih rješenja. Dio je Multitude Grupe i posluje u više od 15 država širom svijeta. Ferratum nudi različite vrste kredita, uključujući Mikro kredit i Plus kredit, prilagođene potrebama i mogućnostima svojih korisnika. Osim kreditnih rješenja, Ferratum također pruža edukativne resurse poput Ferratumove škole ekonomije, gdje korisnici mogu dobiti savjete i alate za bolje upravljanje svojim financijama. Usluge Ferratuma pruža Multitude bank p.l.c, registrirana i licencirana kreditna institucija na Malti. Ferratum je posvećen transparentnosti i pružanju kvalitetne korisničke podrške svojim klijentima.

Sažetak

Ferratum, kao dio Multitude Grupe, nudi inovativne financijske usluge u Hrvatskoj, prilagođene različitim potrebama korisnika. Njihova web stranica je intuitivna za desktop i mobilne uređaje, a brza obrada kredita, edukacija kroz “Školu ekonomije” i transparentnost cijena ističu ih kao posvećenog pružatelja usluga. Licenciranost i regulacija čine ih pouzdanim izborom za financijska rješenja u Hrvatskoj.


Osvrt na korisničku uslugu

5

Ferratum korisnici često pohvaljuju zbog brze i efikasne korisničke službe te jednostavnog postupka prijave za kredit. Unatoč kritikama o visokim kamatnim stopama i uvjetima otplate, banka aktivno reagira na povratne informacije i ima dobru reputaciju u Hrvatskoj po brzini, profesionalnosti i spremnosti za pomoć korisnicima.


Cijene i ponude

7

Ferratum se ističe transparentnošću u vezi sa cijenama i APR-om kredita, pružajući jasne informacije korisnicima na svojoj web stranici. Nudi različite kreditne opcije s različitim uvjetima i kamatnim stopama, te se trudi biti konkurentan na tržištu. Također naglašava važnost informiranja o potencijalnim dodatnim troškovima.


Procjena lakoće korištenja online

8

Ferratumova web stranica nudi čist i intuitivan dizajn, olakšavajući korisnicima pronalazak informacija o proizvodima i uslugama banke. Mobilno i desktop iskustvo su optimizirani, pružajući laku navigaciju i čitljiv tekst. Stranica je transparentna, pružajući jasne detalje o kamatama i uvjetima. Sveukupno, Ferratum nudi korisničko iskustvo koje je jednostavno, učinkovito i prilagođeno potrebama korisnika.


Osvrt na brzinu obrade u Ferratum

10

Ferratum se ističe brzom i jednostavnom obradom zahtjeva za kredite putem svoje web stranice, koristeći automatizirane sustave za procjenu kreditne sposobnosti i odobrenje kredita. Posebno se ističe brzom isplatom sredstava na račun korisnika nakon odobrenja. Transparentnost informacija o vremenu obrade dodatno olakšava korisnicima donošenje informiranih odluka, čineći Ferratum privlačnim izborom za brza financijska rješenja u Hrvatskoj.


Procjena drugih usluga

5

Ferratum se ističe kao moderna financijska institucija koja pruža više od osnovnih kreditnih rješenja. Njihova “Ferratumova škola ekonomije” nudi korisnicima alate i savjete za bolje upravljanje financijama. Također nude brza, fleksibilna kreditna rješenja te transparentnost u uslugama. Pomažu korisnicima i putem Help Centra, što ih čini jedinstvenim izborom na tržištu Hrvatske.


Ferratum Plus kredit Kalkulator kredita
2.000 € 10.000 €
60 mjeseci 365 mjeseci
7.2 % 7.84 %

Mjesečna plaća

Ukupni troškovi

Otplata


Ferratum – Krediti

Ferratum Plus kredit

Iznos kredita 2.000 – 10.000 €
Trajanje 60 – 365 dana
Kamata 7.2 – 7.84 %
EKS 7.2 – 7.84 %
Dob 18 godina

Prednosti VTO Markera

 • Inovativan pristup financijskim uslugama.
 • Brza i transparentna obrada kredita.
 • Edukacija kroz “Školu ekonomije” za korisnike.

Nedostaci VTO Markera

 • Kamate i dodatni troškovi mogu varirati.
 • Specifične pogodnosti ovise o vrsti kredita.
 • Konkurencija na tržištu može utjecati na kamatne stope.

Osvrt na korisničku uslugu

5

Ferratum se često ističe brzinom i efikasnošću svoje korisničke službe. Na njihovoj web stranici korisnička podrška je lako dostupna i pruža korisnicima sve potrebne informacije. Prema recenzijama na Trustpilotu, mnogi korisnici hvale Ferratum zbog njihove brze reakcije i jednostavnosti postupka prijave za kredit. Uz to, korisnici ističu profesionalnost i razumijevanje zaposlenika banke, posebno kada je riječ o mogućim kašnjenjima u otplati kredita.

Međutim, kao i svaka usluga, postoje i kritike. Neke recenzije ukazuju na visoke kamatne stope i potrebu za većom fleksibilnošću u uvjetima otplate. Unatoč tome, Ferratum često odgovara na takve komentare nudeći dodatne informacije ili rješenja, što pokazuje njihovu predanost pružanju kvalitetne korisničke podrške.

S obzirom na vanjske izvore, poput Trustpilota, općenito se može reći da Ferratum u Hrvatskoj ima dobru reputaciju kada je riječ o korisničkoj službi. Mnogi korisnici ističu brzinu, profesionalnost i spremnost da pomognu kao ključne prednosti banke.

Informacije o BANK

Banka:Multitude bank p.l.c,
Adresa:ST Business Center 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta
Email:
Telefonski:

Radno vrijeme korisničke službe

Ponedjeljak
Utorak
Srijeda
Četvrtak
Petak
Subota
Nedjelja

Cijene i ponude Ferratum

7

Kada je riječ o cijenama i APR-u, Ferratum se trudi biti transparentan i pružiti svojim korisnicima jasne informacije. Na njihovoj web stranici, informacije o kamatama i drugim troškovima povezanim s kreditima su lako dostupne. Ferratum nudi različite vrste kredita, uključujući Mikro kredit i Plus kredit, svaki s različitim uvjetima i kamatama. U usporedbi s drugim pružateljima kredita na tržištu, Ferratumova kamatna stopa može varirati, ali oni se trude biti konkurentni. Važno je napomenuti da, osim osnovnih kamata, mogu postojati i dodatne naknade, ovisno o vrsti kredita i uvjetima otplate. Ferratum se također trudi biti transparentan o svim potencijalnim troškovima, olakšavajući korisnicima donošenje informirane odluke.


Uvjeti

 • Minimalna dob: [Nije navedeno]
 • Državljanstvo: Hrvatsko
 • Upis u registar dužnika: [Nije navedeno]
 • Minimalni prihod: [Nije navedeno]
 • [Dodatni uvjeti mogu se primjenjivati]

Procjena lakoće korištenja online

8

eb stranica Ferratuma pruža čist i intuitivan dizajn, koji omogućuje korisnicima lako snalaženje i pristup informacijama. Na glavnoj stranici se korisnici mogu brzo upoznati s osnovnim proizvodima banke, poput Mikro kredita i Plus kredita. Navigacija je jednostavna, s jasno označenim odjeljcima koji vode do različitih dijelova web stranice.

Kada je riječ o mobilnom iskustvu, stranica je optimizirana za prikaz na manjim ekranima, što osigurava glatko i učinkovito korisničko iskustvo. Elementi su dobro raspoređeni, a tekst je čitljiv čak i na manjim ekranima.

Na desktop verziji, stranica pruža širi pregled s više informacija dostupnih odjednom. Oba iskustva, mobilno i desktop, omogućuju korisnicima da lako pristupe korisničkoj podršci, što je ključno za bilo koju financijsku instituciju.

Transparentnost je također jedna od ključnih značajki web stranice Ferratuma. Informacije o proizvodima, uslugama i uvjetima su jasno navedene, a korisnici mogu lako pronaći detalje o kamatama, rokovima otplate i drugim ključnim aspektima kredita.

U cjelini, Ferratum pruža korisničko iskustvo koje je jednostavno, učinkovito i prilagođeno potrebama korisnika.


Osvrt na brzinu obrade

10

Ferratum se ističe svojom sposobnošću da brzo obradi zahtjeve za kreditima. Na njihovoj web stranici je postupak prijave za kredit jednostavan i intuitivan, što omogućuje korisnicima da brzo i lako podnesu svoj zahtjev. Nakon podnošenja zahtjeva, Ferratum koristi automatizirane sustave kako bi procijenio kreditnu sposobnost korisnika i donio odluku o odobrenju kredita.

Jedan od ključnih aspekata Ferratuma je brzina isplate kredita. Nakon odobrenja, sredstva se često prenose na račun korisnika u vrlo kratkom vremenskom razdoblju. Ovo je posebno korisno za korisnike koji trebaju hitan pristup novcu.

Transparentnost je također ključna značajka Ferratuma. Korisnici mogu lako pronaći informacije o vremenu obrade i isplati kredita na web stranici, što im omogućuje da donesu informiranu odluku.

U cjelini, Ferratum pruža brz i učinkovit postupak obrade kredita, što ga čini atraktivnim izborom za one koji traže brza financijska rješenja u Hrvatskoj.


Procjena drugih usluga

5

Ferratum, kao moderna financijska institucija, pruža niz dodatnih pogodnosti koje idu iznad i izvan osnovnih kreditnih rješenja. Jedna od najistaknutijih značajki koju Ferratum nudi je “Ferratumova škola ekonomije”. Ova inicijativa pruža korisnicima alate i savjete kako bi bolje upravljali svakodnevnim financijama. To ne samo da pomaže korisnicima da donesu informiranu odluku o uzimanju kredita, već ih i educira o važnosti financijskog planiranja i upravljanja.

Osim edukativnih resursa, Ferratum se trudi pružiti brza i fleksibilna kreditna rješenja koja su prilagođena potrebama korisnika. Iako specifične pogodnosti mogu varirati ovisno o vrsti kredita, Ferratum se usredotočuje na pružanje transparentnosti i jasnoće u svim aspektima svojih usluga.

Dodatno, Ferratum pruža korisnicima pristup svom Help Centru, gdje mogu pronaći odgovore na često postavljana pitanja i dobiti dodatne informacije o proizvodima i uslugama banke.

U cjelini, Ferratum ne nudi samo kredite, već i niz dodatnih pogodnosti koje pomažu korisnicima da bolje razumiju i upravljaju svojim financijama, čineći ga jedinstvenim izborom na hrvatskom tržištu.


Dodatne informacije

Ferratum je dio Multitude Grupe, financijske platforme koja se transformirala iz potrošačkog zajmodavca u potpuno reguliranu financijsku instituciju. Grupa je usmjerena na pružanje širokog spektra financijskih usluga i ima misiju pozitivno utjecati na svijet financija. Ferratum, kao neovisna poslovna jedinica unutar Multitude platforme, pruža financijske usluge s najdužom poviješću u Grupi, posebno u segmentu potrošačkog kreditiranja. Njihova misija je biti prvi izbor kupaca koji traže malu financijsku potporu za zadovoljenje svakodnevnih potreba.

Osim toga, Ferratum pruža “Ferratumovu školu ekonomije”, koja korisnicima nudi alate i savjete za bolje upravljanje svakodnevnim financijama. Ova inicijativa je usmjerena na edukaciju korisnika o važnosti financijskog planiranja i upravljanja.

Uz sve navedeno, Ferratum je licenciran kao kreditna institucija od strane Uprave za financijske usluge Malte, što dodatno potvrđuje njihovu pouzdanost i profesionalnost u pružanju financijskih usluga.


Zaključci osvrta

Ferratum, dio Multitude Grupe, predstavlja modernu financijsku instituciju koja se ističe svojim inovativnim pristupom financijskim uslugama u Hrvatskoj. Njihova ponuda proizvoda i usluga dizajnirana je kako bi zadovoljila različite financijske potrebe korisnika, pružajući brza i transparentna kreditna rješenja. Ferratum se također fokusira na edukaciju korisnika kroz svoju “Školu ekonomije”, pružajući alate i savjete za bolje upravljanje osobnim financijama.

Kada govorimo o korisničkom iskustvu, Ferratumova web stranica je intuitivna i prilagođena kako za desktop tako i za mobilne uređaje, čime se osigurava lakoća korištenja. Njihova posvećenost korisnicima vidljiva je kroz brzinu obrade i isplate kredita, kao i kroz dodatne pogodnosti koje pružaju. Transparentnost informacija, posebno u pogledu cijena i APR-a, dodatno potvrđuje njihovu posvećenost pružanju kvalitetne usluge.

Uz sve to, Ferratum je licenciran i reguliran od strane relevantnih financijskih tijela, što ga čini pouzdanim izborom za one koji traže financijska rješenja u Hrvatskoj. U cjelini, Ferratum predstavlja izvanrednu kombinaciju inovacija, pouzdanosti i korisničkog fokusa.

Osvrti klijenata na Trustpilotu

Pogledajte posljednje dostupne osvrte na Trustpilotu za Ferratum

Recenzije: 241 • Odlično
TrustScore: 4.5 4.4
5 zvijezde
70%
4 zvijezde
11%
3 zvijezde
10%
2 zvijezde
5%
1 zvjezdica
4%
Milan Krejci
Milan Krejci 1 Recenzija
TrustScore: 5

Sve pohvale

Sve pohvale. Brzo,praktično,uslužno, djelatnici ljubazni. Samo imam malu primjedbu na jamstvo-preskupo. Inače sve pet! Pozdrav Feratum banci!

D
Danijel 1 Recenzija
TrustScore: 5

Hvala vam na raspolaganju i ukazanom…

Hvala vam na raspolaganju i ukazanom povjerenju.

goran matic
goran matic 2 Recenzije
TrustScore: 5

Odlicni i brzi.Goran

Odlicni i brzi.